Fredag tvättdag..

Fredagskvällar och tvättstugan börjar nästan bli en vana för mig. Är man en oförutseende person, bor i ett hus där ingen kan ha tvättmaskin och där det bara finns en tvättstuga så får man ta de tider ingen annan vill ha. Jag måste säga att jag inte har något emot det hela heller, jag menar, jag kommer hem lite halvtrött och mosig efter en lång arbetsvecka, hela helgen ligger framför mig och det ska käkas gott. På med mysbyxorna, i med tvätten och börja förbereda maten. Kanske en öl till det. Livskvalitet i all sin enkelhet.

Imorgon väntar ett riktigt upptåg, vi blir ett stort kompisgäng som drar till Arvika. En kompis och hans band spelar med vår support i ryggen såklart! Jag ser mycket fram emot detta, det kan bara inte bli annat än kul! Chartrad buss fram och tillbaka så allt resande är uppstyrt också.

Jag har blivit kallad vårpojken idag, jag har fått höra att jag är vass och att jag är ett sommartecken. Sen har det skojats om skäggbiff med mackkillen på Preem efter att vi lyckats med bedriften att hamna på tjuvlyssnat.se med just en sån konversation över ett köp av en Felix Jägarbiff.

Jag går tydligen med näsan i vädret också. Lyckades att bomma en arbetskamrat som jag tydligen mött inne på Biltema i helgas. "Jag är visserligen kort o tjock men jag är inte osynlig".

Ishockey, förnedring och utebliven vår..

När Färjestad spelar SM-final, då är det vår. Annars blir det ingen vår alls.

Man är så jäkla bortskämd som FBK-supporter, sex finaler i rad, två guld och några förnedringar. Vem minns inte Wallinheimos klubba som gick av eller Hyvönens ben som styrde in Kallios fladderpuck?

Hör inte Jörgen Jönssons röda kalufs hemma i en SM-final, är det verkligen en sådan utan den?

Nej, idag är ljuspunkten att det återigen var varmt och skönt ute och att helgen är nära.

Nytvättad bil och sönderbitna naglar..

Hela dagen idag har för mig varit en liten uppladdning inför den ishockeydrabbning som snart börjar på kanal fem. Det är lite av ödesmatch för mitt kära FBK, vinner vi ikväll så lever drömmen om final, men förlorar vi tror jag att det blir enormt svårt för oss..

Den lilla godispåse jag unnade mig för att ha under matchen är snart slut och då kommer det att börja ryka naglar härinne. Att titta på andra som utövar sport och inte kunna göra något åt det är enormt påfrestande.

Det jag kan göra något åt men dragit mig för hela vintern har jag i alla fall fått gjort idag, nämligen tvätt av bilen. Tyvärr insåg jag att jag missat ordentligt på ett ställe så det blir repris imorgon. Men det är lika skönt att få det gjort som det är jobbigt att komma iväg att göra det.

Sommartid, vår, ljus och kärlek...eller?

Alltför ofta ser man folk fråga eller får själv frågan om man anser att ett glas är halvfullt eller halvtomt. Idag, när 2007 bjuder på den första dagen med sommartid så ställer jag mig själv frågan, fick jag sova en timme kortare eller fick jag vara vaken en timme längre?

Om någon frågat mig imorse vet jag precis vad svaret hade blivit, men såhär på eftermiddagen, i mjuka soffan och i mjukaste mjukisbyxorna , då vet jag inte längre vad jag svarat. Det jag vet är att solen som lyser på huset mittemot kanske inte värmer upp världen så mycket men själen får ny energi.

Jag har funderat lite sen igår... Mitt liv har den senaste tiden varit fylld av krogrundor, öl, sprit, sena nätter, sena mornar, ensamfrukost och astrista söndagar ensam framför teven med jobbångest som förlamat den starkaste tiger och största elefant. Jag har mitt liv och mitt jobb men jag äger inte riktigt mitt liv och dess upplevelser just nu, dagarna bjuder upp till dans men jag avböjer blygt.  Saken är att jag är ganska sugen på att lära mig dansa nu och det gör jag inte på krogen med sprit i kroppen varenda helg. Därför ska Glada Ankans kvitton och dess vakters igenkännande nickande bytas ut mot nya planer, det ska börjas planeras resa här minsann.. :D
Välkommen till min nya blogg!

Presentation med bild och hela kittet kommer inom kort. Fram tills dess så kan fantasin spela fritt..

RSS 2.0