Tankar från en tvättstuga..

När jag höll på nere i tvättstugan förut hörde jag att det var någon i cykelparkeringsutrymmet strax utanför. Nyfiken på vem det var så höll jag ett halvt öga ut mot den dörr som man måste passera för att komma till trappuppgången, både från tvättstugan och cykelparkeringen. Snart kom personen ifråga och jag såg att det var tvättstugenazisten i egen hög person. Jag hälsade trevligt på henne men möttes enbart av en kall blick i vilken man riktigt kunde se hur hon avskyr att jag är där och besudlar hennes älskade skötebarn, husets tvättstuga.

Darwin pratade om det naturliga urvalet som en förklaring till djurens och växternas evolution. Jag tror banne mig att det naturliga urvalet gäller i strumpornas värld också. Det saknas ALLTID en eller två strumpor vid en tvätt, de måste dö någonstans på vägen och lämna plats för de andra, starkare strumporna.

Var på HM förut. Bakom mig i kön stod ett par som tydligen var tvugna att stå och småpussas hela tiden. Enormt irriterande beteende tycker jag.

Kommentarer
Postat av: New Season

Kan du se något mönster över vilka strumpor som överlever flest antal tvättar? Vilka är de starkaste i strumppyramidsystemet? De svarta tubsockarna kanske?!

2007-07-01 @ 23:57:53
URL: http://newseason.blogg.se
Postat av: Mattias

Just nu verkar de grå tubsockorna leva längst. Kortast livslängd har de tunna mörkgrå strumporna. Störst och starkast kanske gäller i strumpvärlden också..

2007-07-02 @ 00:10:09
URL: http://friendsofmine.blogg.se
Postat av: New Season

Utan tvekan gäller "störst och starkast" bland strumporna. Både i och utanför tvättmaskinen. Skall tänka på det idag när jag har tvättstuga.

2007-07-02 @ 08:27:27
URL: http://newseason.blogg.se
Postat av: New Season

Tvättid idag. Ingen strumpa försvann, men däremot hittade jag två omaka sportstrumpor inuti mitt påslakan som jag kört samtidigt med strumporna i tvättmaskinen. Jag blir alltid lika förvånad när jag finner tvätt som letat sig in i sängkläderna. Hur är det egentligen möjligt?!
Utifrån strumpperspektiv, kan jag tänka mig att det eventuellt är någon sorts överlevnadsstrategi från de mer svaga strumporna att krypa in och gömma sig i
sängkläderna, för att inte riskera att förintas, men ibland finns ALL övrig tvätt inuti ett enda påslakan. Jag begriper det inte...

2007-07-10 @ 16:40:59
Postat av: Mattias

Jag tror ditt påslakan försöker ta över världen med våld. Uppätna fiender är bra fiender..

2007-07-10 @ 22:00:05
URL: http://friendsofmine.blogg.se
Postat av: New Season

Huga.. Var är textilvärlden på väg egentligen?! Låter som om ett tortyrsamhälle håller på att uppbyggas i tvättstugans maskiner. Plötsligt ser jag på mitt annars så mjuka och fina påslakan med helt nya ögon...

2007-07-11 @ 07:52:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0