Vem dumpar porren i skogen?

Alla jag känner, jag menar verkligen ALLA jag känner har minst en gång i sitt liv funnit porr i skogen. Oftast snackar vi enstaka urrivna sidor men ibland fick man storjackpot och stötte på en samling hela tidningar. Man funderade inte på det just då men såhär i efterhand kan jag inte låta bli att undra vilka det är som lagt tidningarna och de urrivna sidorna i skogen från första början. Skogsmiljön är ju inte riktigt en porrtidnings naturliga habitat. Någon måste ju ha spenderat tid med att placera ut dem där. Det förbryllar mig.

Är det en hemlig manlig rörelse det där med att de äldre planterar ut små teasers som de unga killarna kan hitta och sen sitta och storögt ögna igenom? Har den dött ut nu med internets antågande?
Kommentarer
Postat av: Christian

jag har också funderat på det så här i vuxen ålder. det är ganska konstigt när man tänker efter.
vi hittade även ett flertal tidningar i dikeskanterna vill jag minnas...

2007-06-24 @ 15:02:59
URL: http://blogg.acenrone.se
Postat av: Per

Kul fundering, men vilka är dessa individer som hittar porrtidningarna och vad 17 gör dem i skogen? Vet inte med dig och dina bekanta, men vi brukar inte knalla runt i någon random skog särskilt ofta, och vad är då oddsen för att hitta just ett gäng porrtidningar?
Hum hum från humlegården.

2007-06-24 @ 23:42:58
URL: http://per85.blogspot.com
Postat av: Mattias

Nuförtiden nej, men förr, när man var knatte. Missade det i inlägget, trodde det framkom tydligt av kontentan ändå. Men Per, menar du på seriöst allvar att du aldrig någonsin som liten grabb (8-10 år) funnit porr i skogen? Då är du den första jag stött på bannemej..

2007-06-25 @ 08:33:38
URL: http://friendsofmine.blogg.se
Postat av: Mattias

Måste bara flika in denna länken: http://susning.nu/Buskporr

2007-06-25 @ 11:44:33
URL: http://friendsofmine.blogg.se
Postat av: Per

Jag har faktiskt aldrig någonsin hittat porr i skogen, och jag var en skogsmulle eller vad det hette som grabb och var dessutom pojkscout med blå skjorta. Kan dock mycket väl tänka mig att ett par av våra medelålders kläggiga scoutledare var samma personer som placerade ut porren och såg till att vi aldrig passerade hans gömmor.

2007-06-25 @ 12:26:49
Postat av: Mattias

Haha kanske det.. Hittade en lång tråd på flashbacks forum i samma ämne och till och med samma rubrik som mitt inlägg. Finns en del rätt roliga förklaringar till fenomenet där också..

2007-06-25 @ 14:17:37
URL: http://friendsofmine.blogg.se
Postat av: Theres

haha..
Jag kommer ihåg det från barnsben.Slitna avrivna sidor i skogen!!

2007-07-01 @ 13:49:47
URL: http://theneverendingstory.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0